Μπρούς Μπακ: «Δεν έλαβα ειδοποίηση από τον κύριο Αμπράμοβιτς ετοιμάσου για την πώληση»

Ο Μπρούς Μπακ πρόεδρος της Τσέλσι δήλωσε στην «Guardian» πως ο ιδιοκτήτης των μπλε Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν σχεδιάζει να πουλήσει τον σύλλογο.

Ο Ρώσος είχε κάποια προβλήματα  με την ανανέωση της Bρετανικής βίζας του, πέρυσι και δεν έχει δει στα εγχώρια παιχνίδια της Τσέλσι αυτή τη σεζόν, αυτό το πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα Αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πώληση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από όσο γνωρίζω σε καμία περίπτωση, το ακριβώς αντίθετο. Ποτέ δεν έλαβα ειδοποίηση από τον κύριο Αμπράμοβιτς “Ετοιμάσου για την πώληση”, ή κάτι τέτοιο. Εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι νομίζουν πως θα αγοράσουν τον σύλλογο σε τιμή ευκαιρίας. Δεχόμαστε προσφορές, αλλά δεν έχουμε να πούμε τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσον αφορά την αναζήτηση νέων παικτών, την επέκταση συμβολαίων, εάν θα αγοράσουμε κάποιο παίκτη ή αν θα τον πουλήσουμε, εκείνος πάντα γνώριζε τις εξελίξεις από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε και είναι δύσκολο να το αρνηθώ, μπορώ μόνο να πω “Ας δούμε τι θα γίνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο”. Το θέμα είναι πως αν βγούμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και ξοδέψουμε ένα σκασμό λεφτά, είναι δύσκολο να πει κανείς πως τα πράγματα είναι στάσιμα»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ