Ντιέγκο Μαραντόνα: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Επιτυχημένο ήταν το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ύστερα από «περιπέτεια», που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Επιτυχημένη» χαρακτήρισαν οι γιατροί την επέμβαση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος χειρουργήθηκε εσπευσμένα στο κεφάλι, μετά από την εμφάνιση αιματώματος.

Ο γιατρός του «θρύλου» της Αργεντινής όσον αφορά το ποδόσφαιρο, Λεοπόλντο Λούκ, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος στις δηλώσεις τους. Συγκεκριμένα είπε:  «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι».
Τέλος, εξαιρετικά συγκινητική ήταν και η αντίδραση των θαυμαστών του Μαραντόνα, που μόλις πληροφορήθηκαν για την επέμβαση του, συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική Olivos, για να του εκφράσουν την αμέριστη αγάπη τους. Όταν δε, ανακοινώθηκε ότι όλα κύλησαν ομαλά, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ