Κρούσματα κορωνοϊού στον Αστέρα Τρίπολης

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε τα αποτελέσματα των  καθιερωμένων τεστ κορωνοϊού, έκ τών οποίων είναι θετικά δύο μέλη της ομάδας,  τα οποία προέκυψαν μετά από έλεγχο που έγινε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα γνωστοποίησε τα αποτελέσματα με σχετική ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζεται ότι λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία έχουν οριστεί από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε την Παρασκευή (12/03) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, ανιχνεύθηκαν δύο δείγματα θετικά στον κορωνοϊό.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Τα δύο μέλη της ομάδας τα οποία βρέθηκαν θετικά έχουν ήδη απομονωθεί και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ το πρωί του Σαββάτου (13/03) θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής (14/03)”.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ