Ειλημμένη η απόφαση του Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από τη Λαμία

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της Λαμίας σχετικά με το μέλλον της και συγκεκριμένα με το μέλλον του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, δήλωσε πως η απόφασή του να αποχωρήσει είναι ήδη ειλημμένη για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά κυρίως λόγους υγείας. Ο ίδιος υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντική για αυτόν η ομάδα και πως δεν πρόκειται να την αφήσει «ξεκρέμαστη», όμως πιο σημαντικό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Θα σταθεί δίπλα στην ομάδα με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτει και δεν προτίθεται να την παραχωρήσει αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση, καθώς ήδη τρεις ομάδες ζήτησαν το ΑΦΜ της και εκείνος αρνήθηκε.

Η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά το «χτίσιμο» της και θα προσπαθήσει για ακόμα μία χρονιά να πετύχει τους στόχους της.

Το σίγουρο είναι πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έκανε το όνειρο πολλών Φθιωτών πραγματικότητα, καθώς ανέβασε για πρώτη φορά την ομάδα της Λαμίας στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ