Εξώδικο από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για Σιαμπάνη-Κρίστινσον

Εξώδικο στην ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις υποθέσεις του Μάριου Σιαμπάνη και του Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Νομική οδό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σχετικά με τη διαρροή στη δημοσιότητα των αντιγράφων των συμβολαίων του Μάριου Σιαμπάνη και του Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι”, μέσω του εξώδικου, ζητούν από την ΕΠΟ να τους γνωστοποιήσει τα ονόματα όσων έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των δύο αυτών υποθέσεων, αλλά και του “υπευθύνου προστασίας δεδομένων”, προκειμένου να προχωρήσουν σε νομική κίνηση.

Το εξώδικο αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρανόμως προμηθεύτηκε από εσάς σε πρότερο χρόνο και δημοσίευσε στις 16.12.2020 τα ως άνω συμβόλαια της Εταιρείας μας στην ιστοσελίδα της, εις τα οποία εμφαίνονταν ευκρινώς τα στοιχεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως επίσης και η μισθοδοσία του Ποδοσφαιριστή, οι ειδικοί όροι του συμβολαίου και το σύνολο των αποδοχών του, με τις ακριβείς ημεροχρονολογίες της καταβολής των δόσεων του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού», τονίζει μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, καταλήγοντας:

«Επειδή, τα συγκεκριμένα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν βρίσκονταν μόνο στη δική σας σφαίρα εξουσιάσεως και δεν μπορούν να έχουν διαρρεύσει από κανέναν άλλον πλην της Ομοσπονδίας και των υπηρεσιών της.

(…)

Σας καλούμε

εντός προθεσμίας 72 ωρών από τη παραλαβή της παρούσας μας γνωστοποιήσετε ποιοι έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

β) εντός προθεσμίας 72 ωρών μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του «Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων» (Data Protection Officer) της ΕΠΟ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ