Επανέρχεται ο αγώνας θεσμός Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός

Επανέρχεται ο ιστορικός αγώνας Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους της Προοδευτικής τη Μεγάλη Παρασκευή στις 11:00.

Ο αγώνας θεσμός των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού επανέρχεται μετά την περίοδο του κορονοϊού. Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραδυποριακό και Ταλαιπωριακό επιστρέφει στο γήπεδο Νίκαιας τη Μεγάλη Παρασκευή στις 11:00.

Η ιστορική αυτή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί για 54η φορά, καθώς έχει μία παράδοση από το μακρινό 1961 με τις δύο ομάδες Βραδυποριακό και Ταλαιπωριακό να αγωνίζονται πάντα μέσα στις ημέρες του Πάσχα!

Ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, το οποίο επανέρχεται μετά από την παύση που υπήρχε λόγω των μέτρων που είχαν αποφασιστεί στην πανδημία του κορονοϊού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ