Εθνική Ελλάδας: Στη Νέα Φιλαδέλφεια η νέα έδρα της

Η “Αγιά Σοφιά-OPAP Αrena” γίνεται η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας.

Την “Αγιά Σοφιά-OPAP Αrena” όρισε ως έδρα της Εθνικής Ελλάδας η ΕΠΟ για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023, καθώς και για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η επίσης φιλική αναμέτρηση Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, στις 24 Μαρτίου 2023, θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καμάρας» κι εκείνη με τη Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023, για τα προκριματικά του Euro U21 2025, το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Όρισε ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023 και για τα προκριματικά του Euro 2024 την «OPAP Arena».

-Όρισε ως έδρα για το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία στις 24 Μαρτίου 2023 το «Γεώργιος Καμάρας» και ως έδρα του αγώνα με την Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023 για τα προκριματικά του Euro U21 2025 το «Απόστολος Νικολαΐδης».

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Maurizio Ricardo Taricco ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Γουστάβο Πογέτ.

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Παπαδόπουλου.

-Εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου για αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας και θα διευθύνουν αγώνες των play off του πρωταθλήματος της Super League 1, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ να επιλέγει διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite Referees.

*Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Οι αγώνες της Εθνικής:

𝟐𝟕.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑 Φιλικός αγώνας με Λιθουανία (𝟏𝟗:𝟎𝟎)

𝟏𝟔.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐐𝐔𝐀𝐋𝐈𝐅𝐈𝐄𝐑𝐒: Ελλάδα – Ιρλανδία

𝟏𝟎.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐐𝐔𝐀𝐋𝐈𝐅𝐈𝐄𝐑𝐒: Ελλάδα – Γιβραλτάρ

𝟏𝟔.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐐𝐔𝐀𝐋𝐈𝐅𝐈𝐄𝐑𝐒: Ελλάδα – Ολλανδία

𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 Φιλικός Αγώνας Εθνικής Ομάδας Ανδρών

𝟐𝟏.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐐𝐔𝐀𝐋𝐈𝐅𝐈𝐄𝐑𝐒: Ελλάδα – Γαλλία

Ώρα έναρξης: 21:45

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ