Εθνική Γυναικών: Άνοδος μίας θέσης στο FIFA Ranking

Άνοδος μίας θέσης στο FIFA Ranking για την Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Η Εθνική Γυναικών σημείωσε άνοδο μίας θέσης στο FIFA Coca Cola Women’s World Ranking και βρίσκεται στην 60ή. Στην 1η θέση ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και φιναλίστ του EURO Γυναικών, Ισπανία, στέλνοντας στη 2η τις ΗΠΑ, 3η η Σουηδία με “άλμα” τριών θέσεων, 4η η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία που επίσης κέρδισε μία θέση και 5η η Γερμανία.

Η πρώτη δεκάδα έχει γνωρίσει ανατροπές από την έκδοση της κατάταξης του Ιουνίου με τη Γαλλία (6η, + 4) να έχει την καλύτερη απόδοση ανάμεσά τους. Οι «Μπλε» ολοκλήρωσαν μια άψογη φάση ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν ηττηθούν από τη Γερμανία στα προημιτελικά.

Η Βραζιλία (7η, -3) έχει χάσει έδαφος παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το ένατο ηπειρωτικό τρόπαιο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Ranking.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ