Εθνική γυναικών: Ευχάριστα τα νέα για τη Φασούλα

Η Μαριέλλα Φασούλα έπεσε άτσαλα στο παρκέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σλοβενία χωρίς ωστόσο η κατάσταση της να εμπνέει ανησυχία.

Η Ελληνίδα σέντερ μάλιστα αποχώρησε από το παρκέ με φορείο και με ειδικό νάρθηκα στον αυχένα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς βγήκαν καθαρές.

Συγκεκριμένα: Τα νέα ήταν καλά για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, αλλά και σε οφθαλμολογικό έλεγχο, επιτρέποντας στην ελληνική αποστολή να χαμογελάσει και πάλι.

Η Φασούλα έπεσε στο παρκέ τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, ύστερα από σύγκρουση με την Κρόσελι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η Εθνική ηττήθηκε από τη Σλοβενία χωρίς ωστόσο να χάσει τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωμπάσκετ του 2021 όπου θα προσπαθήσει να βρεθεί σαν μία από τις 5 καλύτερες δεύτερες της προκριματικής φάσης.

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*