Ευρωμπάσκετ: Η Ελλάδα και οι άλλες 23

Συμπληρώθηκε το παζλ των 24 ομάδων του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Η προκριματική φάση του ευρωμπάσκετ του 2022 ολοκληρώθηκε με τις Εσθονία και τη Λιθουανία να παίρνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια πρόκρισης.

Ένα από τα εισιτήρια ανήκει στην Ελλάδα η οποία θα δηλώσει παρούσα σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την ελπίδα διάκρισης.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν: Τσεχία (οικοδέσποινα), Γεωργία (οικοδέσποινα), Γερμανία (οικοδέσποινα), Ιταλία (οικοδέσποινα), Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία, Εσθονία, Λιθουανία.

Το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις. Στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στην Τιφλίδα, με τις Τσεχία, Γεωργία, Γερμανία, Ιταλία να έχουν ήδη προκριθεί, την Κροατία να γίνεται η πρώτη που πέτυχε τον στόχο της μέσα από την προκριματική φάση και την Ελλάδα με την Βοσνία να ακολουθούν.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 18 του ίδιου μήνα, με τα νοκ-άουτ παιχνίδια που θα γίνουν όλα στο Βερολίνο και την υπέροχη 02 Arena.

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*