“Ευχαριστώ” Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε Αλαφούζο!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Γιάννη Αλαφούζο από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών, ενώ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων βασικών παικτών, βασικό ρόλο έπαιξε η συνδρομή του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την πολύτιμη συμβολή του, στην προσπάθεια της διοίκησης να διατηρήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ».

Σημειώνεται ότι οι «πράσινοι» ανανέωσαν τα συμβόλαια των Ρανγκέλ, Πελεκούδα, Γιάκομπσεν, Ράπτη, Τσάτσιτς και φυσικά του Σωτήρη Πανταλέοντα ενώ απέκτησε τον Στεφάνου.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*