Εβελίνα Μαυρομμάτη στο Kingsport.gr: «Να συνεχίσω να προπονούμαι με το ίδιο πάθος»

Στο 1o international tournament BiH cup στην Βόσνια Ερζεγοβίνη έλαβε μέρος η Εβελίνα Μαυρομμάτη,κατακτώντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε στον τελικό από την πρωταθλήτρια Σερβίας.

H πυγμάχος της Άμυνας Πατρών αγωνίστηκε για πρώτη φόρα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Έχει στην κατοχή της δυο χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Πυγμαχίας των τελευταίων δύο ετών.

Η διοργάνωση  είχε μεγάλη συμμέτοχη αθλητών (elite men- elite women), καθώς έλαβαν μέρος περίπου 8 χώρες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr και στον Αντώνη Μουστάκα:

Πως νιώθεις που αγωνίστηκες με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος;

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που με τιμά και προσπάθησα να φανώ αντάξια και να εκπροσωπήσω, όσο το δυνατόν καλυτέρα την χώρα μου. Υπήρχε άγχος, αλλά πολύ περισσότερο περηφάνια!»

Ποια ήταν τα συναισθήματα σου από αυτήν την νίκη;

«Κέρδισα εμπειρίες που είναι ο βασικός στόχος των συγκεκριμένων τουρνουά, έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα πρωταθλήματα του εξωτερικού στο μέλλον. Μόνο θετικά συναισθήματα θα μπορούσα να έχω γι΄ αύτη την δοκιμασία και να συνεχίσω να προπονούμαι με το ίδιο πάθος».

Ποιο είναι το επίπεδο της Ελλάδος στην πυγμαχία;

«Δυστυχώς, το επίπεδο στην Ελλάδα είναι  χαμηλό σε σχέση με το εξωτερικό και αυτό οφείλεται, κυρίως στις υποδομές και στις ελάχιστες παροχές έως μηδαμινές που προσφέρει το κράτος στους αθλητές. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι αθλητές, αλλά οι οικονομικοί λόγοι δεν τους επιτρέπουν να αναδειχθούν, μιας κι είναι το πιο βασικό πλέον, για την πορεία ενός αθλητή».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

«Οι στόχοι μου είναι να συμμετέχω, σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά του εξωτερικού -όπως αυτό τον επόμενο μήνα στην Σερβία- και να κατακτώ μετάλλια, διακρίσεις και εμπειρίες».

Ποιοι σε στηρίζουν στο να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες του αθλήματος;

«Σε αυτό το σημείο, θέλω να αναφέρω τους χορηγούς μου που με βοηθούν να κυνηγάω τα όνειρα μου και με στηρίζουν στην αθλητική μου πορεία, οι οποίοι είναι: τεχνική εταιρεία Petropas Group, το κατάστημα  Motorec Theotokatos και το κατάστημα που μου παρέχει  τα συμπληρώματα διατροφής Muscle Factory»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ