Γιαννίκης: «Να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να τελειώνει τα παιχνίδια πιο γρήγορα.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε πως η Ένωση πρέπει να τελειώνει πιο γρήγορα τα παιχνίδια για να μην έχει θέμα στο τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο το ζητούμε για εμάς ήταν η νίκη. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, θα μπορούσαμε κι άλλα. Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη.

Το θετικό είναι ότι βγάλαμε ευκαιρίες. Όμως μελλοντικό θα πρέπει να βγάλουμε το πνεύμα του… killer για να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα, εφόσον έχουμε αυτές τις ευκαιρίες, για να μην έχουμε θέμα στο τέλος του παιχνιδιού.

Ναι, μαζί με το Κύπελλο είναι το τέταρτο ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ. Είναι σημαντική η ισορροπία. Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και βλέπουμε μία βελτίωση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ