Δώνης: «Ο ΠΑΟ με απόφαση του ιδιοκτήτη πάει σε άλλο πλάνο»

Δεν έβαλε τίτλους τέλους στον Παναθηναϊκό που είπε “Εις το Επανιδείν”, ρίχνοντας ευθύνες και αιχμές στον Αλαφούζο, ο Γιώργος Δώνης.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη ως προπονητής του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τον σύλλογο, προσωρινά, ενώ σχολίασε τον τρόπο που αποχωρεί, ρίχνοντας αιχμές προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι περήφανος που ήμουν δύο χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού και συνεργάστηκα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί που ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια ήταν στη δυσκολότερη θέση από όλους και έπρεπε να ανταποκριθούν στη φανέλα του Παναθηναϊκού και δούλεψαν σκληρά. Είμαι περήφανος για αυτά που έκαναν, για την ιστορία του Παναθηναϊκού μπορεί να φαίνεται λίγο, αλλά είναι πολύ σημαντικό και τους ευχαριστώ, είμαι περήφανος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς δουλέψαμε πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, θεωρώ πως ήταν πολύ άδικο να διαλυθεί αυτή η ομάδα, ο Παναθηναϊκός με απόφαση του ιδιοκτήτη πάει σε άλλο πλάνο. Δεν είναι το τέλος, αλλά το τέλος της αρχής. Εις το επανιδείν» ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή μετά τη νίκη με 3-2 σε βάρος του ΟΦΗ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*