Γιώργος Κυριαζής: “Ακολουθήσαμε το πλάνο με απόλυτη πειθαρχία”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κυριαζή μετά το 0-0 της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία.

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία (0-0) στη Nova Gorica για τα προκριματικά του ΠΚ, ο Γιώργος Κυριαζής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στις παίκτριες, οι οποίες άφησαν πίσω τους το ματς με την Ουαλία και ακολούθησαν πιστά το αγωνιστικό πλάνο.

“Ο σημερινός αγώνας μας έδωσε διπλή, ή καλύτερα, τριπλή χαρά. Αρχικά είναι σημαντικό να παίρνεις αποτέλεσμα από έναν ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Πέρα όμως από αυτό, έχουμε άλλους δύο σοβαρούς λόγους να νοιώθουμε ευχαριστημένοι: πρώτα, το γεγονός ότι αφήσαμε πίσω μας τη βαριά ήττα στην Ουαλία και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να κοιτάξουμε στα μάτια έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που βγάζουμε αντίδραση, η πρώτη ήταν μετά από τον αγώνα με τη Γαλλία στην Πάτρα, όταν νικήσαμε το Καζακστάν.

Και τρίτο σημαντικό στοιχείο, ότι σήμερα ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό μας, πλάνο, μπορώ να πω στο εκατό τοις εκατό. Οι κοπέλες αφομοίωσαν με εξαιρετικό τρόπο όσα είπαμε και δουλέψαμε τις δύο προηγούμενες μέρες και τα έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό με χαροποιεί ίσως περισσότερο και από το θετικό αποτέλεσμα, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να μην αποκλίνεις καθόλου από όσα έχουν σχεδιαστεί. Χρειάζεται πολύ μεγάλη πειθαρχία, κάτι από αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά μιας καλής ομάδας. Συγχαρητήρια στις παίκτριες για όλα τα παραπάνω, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια όρεξη και συγκέντρωση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ