Γιώργος Κυριαζής: “Καλή προετοιμασία και σχεδιασμός για να ξεπεράσουμε την απραξία”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κυριαζή μετά την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Γυναικών κληρώθηκε με ΓαλλίαΟυαλίαΣλοβενίαΚαζακστάν και Εσθονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο προπονητής της Εθνικής, Γιώργος Κυριαζής, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έθεσε τον ρεαλιστικό στόχο μιας καλής πορείας στον όμιλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κυριαζή: 

“Πιστεύω ότι όποιοι κι αν ήταν οι αντίπαλοι στον όμιλο, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για μας, κυρίως λόγω της μακράς αποχής των κοριτσιών από την αγωνιστική δράση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από άλλες από την πανδημία, όσον αφορά τον αθλητισμό. Από κει και πέρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των αγώνων τον Σεπτέμβριο, ώστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική απραξία και να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς ή και νίκες. Δεν θα ήθελα να θέσω ως στόχο μια συγκεκριμένη θέση, τη δεύτερη ή την τρίτη παραδείγματος χάριν, αλλά προτιμώ με τους συνεργάτες μου και τις αθλήτριες να κάνουμε σωστά τον σχεδιασμό μας και μετά, όταν αρχίσουν τα παιχνίδια, να τα βλέπουμε ένα-ένα. Στην πορεία ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε και βλέποντας σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα, θα επανεκτιμήσουμε και τους στόχους μας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ