Γιώργος Βόβορας: “Βγάλαμε αντίδραση”

Στην αντίδραση, μετά τις συνεχόμενες ήττες, που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου για το πρωτάθλημα με τον Γιώργο Βόβορα να μένει ικανοποιημένος από τη διάθεση και την ενέργεια που έδειξαν οι παίκτες του, όπως άλλωστε δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και δύο σκληρά παιχνίδια, Βγάλαμε αντίδραση και παίξαμε με ενέργεια. Και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς ύστερα από δύσκολες ήττες. Την αντίδραση των παικτών. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε διάθεση και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη, παίζει πολύ σκληρά και το ενεργειακό της επίπεδο είναι στα επίπεδα της EuroLeague. Αυτό δείχνει και τόσο το επίπεδο της ομάδας, όσο και το ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι αν δεν ματσάρεις τους αντιπάλους στην ενέργεια, τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

Για τον Μάρκους Φόστερ και το αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Bayern Munich είπε: «Αδύνατον να είναι στο ματς της Παρασκευής».

Όσο για τα πολλά τρίποντα των αντιπάλων ομάδων σχολίασε: «Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι αντίπαλες ομάδες στην EuroLeague σουτάρουν με 37% ενώ και ο Κολοσσός ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο με 3/3. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σωστοί στην ομαδική λειτουργία στην άμυνα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Το αμυντικό κομμάτι και η αμυντική αντίδραση.

Το πρώτο πράγμα που λέω στους παίκτες είναι ότι για να κερδίσεις ένα ματς στην EuroLeague, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να παλεύεις 40 λεπτά και όχι 39.

Και επίσης αυτό που έχει υποσχεθεί αυτή η ομάδα είναι να παλεύει στην άμυνα και να είναι σκληρή. Δεν το δείξαμε και το αμυντικό μας κομμάτι δεν είναι αυτό που επιθυμούμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Μας προβληματίζει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*