Γιώργος Βόβορας: “Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο παιχνίδι μας”

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα στην Ευρωλίγκα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Βόβορα να σχολιάζει αμέσως μετά το τέλος του ματς

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 4η σερί του ήττα, αυτή τη φορά από τη Μπασκόνια στην Ισπανία και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας στάθηκε στο ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν και οτι θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε επίπεδο ενέργειας για σαράντα λεπτά. Αν βρει ρυθμό η Μπασκόνια, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις αμυντικά. Παλέψαμε στην τρίτη περίοδο, αλλά στην τελευταία όταν μεγάλωσε το προβάδισμά της και βρήκε ρυθμό η Μπασκόνια, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και δεν ήμασταν σε θέση να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της”.

Σχετικά με την πίεση που υπάρχει πλέον λόγω των τεσσάρων διαδοχικών ηττών: “Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν. Η απάντηση είναι μόνο μία: να δουλέψουμε περισσότερο και να παλέψουμε περισσότερο. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι. Στην EuroLeague δεν επιτρέπεται να έχεις κακές στιγμές για δύο ή τρία λεπτά, γιατί η αντίπαλη ομάδα θα το εκμεταλλευτεί, όπως έκανε απόψε η Μπασκόνια. Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο mentality για σαράντα λεπτά. Όταν χάνεις, προφανώς υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά ο μοναδικός δρόμος είναι η δουλειά και η μαχητικότητα”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*