Η απονομή του Ολυμπιακού και τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Βαγγέλη Μαρινάκη

Η απονομή της Ευρωλίγκας στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και τα συγχαρητήρια μηνύματα από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμη μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε το τρόπαιο της LEN Euroleague.

Δείτε το βίντεο της απονομής του τροπαίου:

 

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της LEN Euroleague!»


Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο νέος άθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωτίζει ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία που άλλαξε την Ιστορία του αθλητισμού και ανέδειξε δίχως αμφιβολία τον Σύλλογο μας ως τον πλέον επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»


Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου μας για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το δεύτερο στην ιστορία του τμήματος!!!»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ