Παπαθεοδώρου: «Υπήρχε διάθεση κι ενέργεια, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι το πρόσημο για την πορεία της ΑΕΚ στο Final-8 του Basketball Champions League ήταν θετικό και πλέον κοιτάει τη συνέχεια της σεζόν.

Ευχαριστημένος από τη διάθεση και την ενέργεια των παικτών του, όχι όμως και από την πνευματική τους αντίδραση όταν η Μπούργος πήρε το μομέντουμ στη δεύτερη περίοδο ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έβαλε θετικό πρόσημο στην ΑΕΚ για την παρουσία της στο Final-8 του Basketball Champions League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Μπούγρος για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλά. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας στην πρώτη περίοδο. Ήμασταν μπροστά για 10 πόντους. Όταν όμως ο Κουκ έβαλε τρία αν θυμάμαι καλά τρίποντα, βγήκαμε εκτός πλάνου αμυντικά κι επιθετικά. Ήμασταν νευρικοί. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε χωρίς πάσα, αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας κι έτσι η Μπούργος σκόραρε κι εμείς δεν απαντήσαμε ποτέ σε αυτό.

Θέλαμε όλοι πολύ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους να κερδίσουμε το τρόπαιο και παρά την μεγάλη προσπάθεια, έγινε με λάθος τρόπο. Υπήρχε διάθεση κι ενέργεια, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε. Όσον αφορά το πως είμαστε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί το είχαμε πιστέψει πολύ. Πλέον, η ΑΕΚ συνεχίζει μια μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών και είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για εμάς. Να συμμετέχουμε σε τελικούς, να είμαστε πρωταγωνιστές. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τελείωμα της περσινής χρονιάς. Το πρόσημο είναι θετικό, παίξαμε σε δύο τελικούς, κερδίσαμε στον έναν, χάσαμε στον άλλον, αλλά ήταν στα μεγάλα γεγονότα. Από αύριο κι αφού ξεπεράσουμε την στεναχώρια μας, πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά και να είμαστε στους στόχους μας και να μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα σαν ομάδα».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*