Μπερτομέου προς παίκτες: “Πιθανότατα δεν θα δούμε μια τέλεια σεζόν, θα είναι σίγουρα διαφορετική”

Ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε διαδυκτιακή συνομιλία με τους παίκτες της EuroLeague, συζητώντας το μέλλον της διοργάνωσης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague εξήγησε στους παίκτες, πως κάνει τα πάντα για να διεξαχθεί η σεζόν 2020/21 κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες την ώρα που ο κορωνοϊός συνεχίζει να καλπάζει, εξηγώντας φυσικά πως είναι πιθανό η αγωνιστική περίοδος να επηρεαστεί από την πανδημία.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως “πιθανότατα δεν θα δούμε μια τέλεια σεζόν, θα είναι σίγουρα διαφορετική, πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα δούμε κόσμο γεμάτο πάθος στα γήπεδα, κόσμο που θα απολαύσει το παιχνίδι”. Ο Τζόρντι Μπερτομέου προσπαθεί να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στους αθλητές, να τους ακούσει και μαζί τους να βελτιώσει το προϊόν με στόχο μεγάλα βήματα στη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ