Κώστας Χαραλαμπίδης: “Αξίζαμε την νίκη”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του ήταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο Παναθηναϊκος νίκησε τη Βιλερμπαν και ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε πολύ αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί ειδικά στο δεύτερο μέρος, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα. Πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε και αξίζαμε τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, τώρα πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου και να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει πράγματα, κυρίως στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν ότι η δουλειά τους έχει αποτέλεσμα, κι αυτό θα τους βοηθήσει πολύ. Γενικότερα θεωρώ ότι αξίζουμε ως σύλλογος καλύτερη επίδοση στη συνέχεια.

Είναι τιμητικό από μόνο του να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Είναι ευχής έργον για μένα ότι κερδίσαμε. Όπως είπα επίσης τις προάλλες, κληθήκαμε να βοηθήσουμε και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Ελπίζω σε ακόμη καλύτερη συνέχεια”.

Ενώ σε ερώτηση για τον Λευτέρη Μαντζούκα, απάντησε πως “η επένδυση που έγινε δεν είναι βραχυπρόθεσμη, αλλά μακροπρόθεσμη. Υπάρχει ένα πλάνο για να διοχετεύει την πρώτη ομάδα με ταλέντα ικανά να στελεχώσουν τον σύλλογο. Είναι ένα παιδί πολύ χαρισματικό, έχει στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν. Επειδή δεν είναι αιθεροβάμων, πιστεύω ότι θα πάει ψηλά”.

Τι Τζέι ΠΑΡΚΕΡ: “ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ”

Από την πλευρά του, ο Τι Τζέι Πάρκερ σημείωσε: “Δώσαμε πολλούς πόντους στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Μπορεί να σκοράραμε αρκετά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια, έβαλε πολλά σουτ και κέρδισε δίκαια, σε έναν αγώνα που είχε τον χαρακτήρα τελικού στο γήπεδό του. Δεν καταφέραμε να αντισταθούμε. Ο Νέντοβιτς ήταν ασταμάτητος κι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Οι τραυματισμοί μας έχουν πάει πίσω, χάνουμε χρόνο για να δουλέψουμε μαζί. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε ρυθμό και να επιστρέψουμε στο επίπεδο που θέλουμε”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*