Κρίνεται του Καστρίτη στον Άρη

Μέσα στο επόμενο 24ώρο θα φανεί, αν ο Γιάννης Καστρίτης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του.

Από την ημέρα αποχώρησής του από τη Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά και την προετοιμασία του με την εθνική ομάδα, ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ του είχε σημειώσει την πρόθεσή του να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα δεν υπήρξε επαφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα γίνει σήμερα, καθώς ο 37χρονος τεχνικός θέλει να μάθει τις σκέψεις του ιδιοκτήτη για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο. Συν τοις άλλοις, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι, στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα, έχει στα χέρια του δύο προτάσεις συνεργασίας, εκ των οποίων η μία είναι από το Περιστέρι.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου προχώρησε στην κατάστρωση δύο πλάνων, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο, το αν ο Άρης θα αποκτήσει το δικαίωμα να προχωρήσει σε ελεύθερες μεταγραφές.

Ο ίδιος θέλει να είναι προετοιμασμένος σε κάθε ενδεχόμενο και προς αυτήν την κατεύθυνση έκανε δύο διαφορετικά πλάνα. Όλα θα εξαρτηθούν ωστόσο από τα λόγια του Δημήτρη Γουλιέλμου. Αν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν του περιγράψει μια ξεκάθαρη κατάσταση, τότε δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ