Λόγια… αθλητικά #1

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Καλογεράς μιλάνε με “Λόγια… αθλητικά” και έκαναν πρεμιέρα του νέο τους project στο κανάλι “Rookie’s Fitness” στο YouTube.

Πρεμιέρα για την εκπομπή “Λόγια… αθλητικά” του Σπύρου Παπαγεωργίου και του Στέλιου Καλογερά, με καλεσμένο τον γυμναστή Ηλία Ασημακόπουλο. Το νέο εγχείρημα τους ξεκίνησε με το πρώτο επεισόδιο να έχει θεματολογία “Personal Training στην Ελλάδα!?”, προσπαθώντας να δείξουν διάφορες πτυχές στο επάγγελμα του γυμναστή – προπονητή στη χώρα μας.

Η εκπομπή περιέχει θέματα όπως είναι η βιογραφία του Ηλία Ασημακόπουλου, οι απόψεις του για τον κλάδο, οι δυσκολίες, τα θετικά και τα αρνητικά του επαγγέλματος του γυμναστή. Επίσης ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την κακή αντιμετώπιση του κράτους, αλλά και του κόσμου γενικότερα για τους συναδέλφους του και τον ίδιο, ενώ εξήγησε μερικές τεχνικές και διαδικασίες του personal training και της γυμναστικής γενικότερα.

Αυτά και αλλά πολλά μπορείτε να τα δείτε στην πρώτη εκπομπή του podcast “Λόγια… αθλητικά” στο κανάλι του Σπύρου Παπαγεωργίου, “Rookie’s Fitness”.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ