Χιμένεθ: “Είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο”

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλων Σμύρνης για το κύπελλο Ελλάδας.

Μόνο το θετικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ κρατάει ο Μανόλο Χιμένεθ από το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά, όλα όσα τόνισε ο Ισπανός προπονητής:

Τι περίμενε από τους παίκτες του και τι είδε: «Το καλύτερο απ’ όλο το παιχνίδι ήταν το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλά στην άμυνα. Φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν είχαμε τα κατάλληλα τελειώματα. Ηταν ένα παιχνίδι που κυρίως πήγαινε με απευθείας μπάλες από τη μία πλευρά στην άλλη. Διεκδικούμενες συνεχώς. Ένα παιχνίδι που βόλεψε τον αντίπαλο. Δε δεχθήκαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε πολλές, ήρθαν δύο γκολ και γι’ αυτό λέω ότι το καλύτερο ήταν το αποτέλεσμα».

Αν βλέπει στα ματς την ένταση που θέλει: «Από πλευράς έντασης είμαι ικανοποιημένος. Άλλες φορές σου βγαίνουν καλά κάποια πράγματα που σχεδιάζεις, κάποια άλλα όχι. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν καλή προσπάθεια απ’ όλους».

Για τον Ραντόνια: «Μαζί με τον Λάτσι νομίζω ότι είμαστε η πιο νεαρή άμυνα στην Ελλάδα! Ηλιακά είναι παίκτες από 17 έως 19 ετών. Όταν δείχνεις εμπιστοσύνη σε έναν νεαρό παίκτη μπορεί να κάποια λάθη, αλλά πρέπει να δίνεις ευκαιρίες κοιτώντας στο μέλλον».

Για τους χαμένους τελικούς κι αν υπάρχει στο μυαλό: «Είναι αλήθεια πως αυτό που δε σκεφτόμαστε καθόλου είναι τον τελικό. Σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα και να κλειδώσουμε την πρόκριση. Θεωρητικά οι δυο καλύτερες ομάδες πάνε στον τελικό. Φτάσαμε στους τελικούς και κάποιες φορές χάσαμε άδικα, άλλες δίκαια».

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*