Μάντζιος: «Είχαμε προβλήματα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

Στο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Άρη αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος

Ο Άρης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα μετά το 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δίχως να παραλείψει τα προβλήματα και τις αλλαγές που έκανε από τακτικής πλευράς.

Όσα δήλωσε:

«Είχαμε προβλήματα από χθες, ήταν ο Νταρίντα, ο Τζούρασεκ αλλά και ο Ρουπ που αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να παίξει. Σίγουρα είναι τρία παιδιά που μέχρι τώρα ήταν ο βασικός άξονας της ομάδας. Αυτό μας διαφοροποίησε τα σχέδια και προσπαθήσαμε να βρούμε την καλύτερη λύση την τελευταία στιγμή. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην μαχητικότητα, στην τακτική πειθαρχία που είχαμε. Ήταν παιχνίδι που δεν είχε φάσεις, είχε μεν ρυθμό αλλά όχι «καθαρές» φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Για τον Μοντόγια είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και ανταποκρίθηκε καλά.»

Για την εβδομάδα που είχαν για να δουλέψουν στην διακοπή είπε: «Μία εβδομάδα επιπλέον μας έκανε καλό αλλά δεν μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις όσον αφορά την βελτίωση. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα, αυτό είναι βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, κάθε καλό αποτέλεσμα είναι καλό για την ψυχολογία. Έχουμε προβλήματα αλλά με τον χρόνο, την θέληση και την δουλειά που κάνουμε μέχρι την επόμενη διακοπή θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.

Όσον αφορά την δημιουργία το πρόβλημα μας ήταν που έλειπε όλος ο άξονας. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα εξτρέμ για την δημιουργία, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους στο ανασταλτικό. Δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε».

Για το γεγονός που δεν είχε υψηλό ρυθμό: «Ούτε ο ΠΑΟΚ έδωσε ρυθμό, ήταν χαμηλό το τέμπο του αγώνα, δεν ήταν επιλογή μας».

Για του απόντες, Ζουλ και Σαβέιρο είπε: «Ο Ζουλ έκανε δύο προπονήσεις, από εβδομάδα θα μπει κανονικά. Ο Σαβέιρο ξεκίνησε αλλά έλειπε και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να μπει άμεσα»,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ