Μόντσι: «Πολύ καλή η πρόταση της Σίτι για τον Κουντέ»

Ο Μόντσι μίλησε για τον Κουντέ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης, Μόντσι, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα El Desmarque αποκάλυψε ότι δεν ήταν περίεργο για τον ίδιο που απορρίφθηκε η καλοκαιρινή πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ, αναλύοντας την σκέψη του:

«Δεν ήταν περίεργο. Κάναμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν δίκαιο υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του συλλόγου, επίσης κατά ένα φιλόδοξο τρόπο, καθώς πολλοί άνθρωποι θα είχαν επιλέξει να αποδεχθούν αυτή την πρόταση. Εκτιμούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και πιστεύουμε τον παίκτη, ο οποίος είναι κλειδί. Πιστεύουμε στην εξέλιξη ενός 21χρονου παιδιού με αρκετό γήπεδο μπροστά του. Παρ’ ότι ήταν μία φανταστική πρόταση, πάρα πολύ καλή, δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις ή αυτού που πιστεύαμε για τον παίκτη. Πιθανώς να μην ήταν αυτό που άξιζε ο παίκτης, επειδή αυτή η πρόταση ήταν κοντά σ’ αυτό που άξιζε εκείνη την στιγμή, επίσης πρέπει να σκεφτόμαστε και πόσο μπορεί να φτάσει η αξία του στο μέλλον».

Αντίθετα με πολλούς παίκτες που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, ο Κουντέ παρέμεινε ψύχραιμος με τις πολλές και επίμονες φήμες σχετικά με πιθανή μεταγραφή του στην Αγγλία. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα ήταν εξαιρετική μία μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα ήταν χαρούμενος αν παρέμενε στη Σεβίλλη και συνέχιζε την εξέλιξη του εκεί, όπως και έγινε τελικά. Ο Μόντσι επαίνεσε τον νεαρό αμυντικό για τη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού σήριαλ:

«Είναι επαγγελματίας. Μερικές φορές είμαστε τόσο συνηθισμένοι στο να βλέπουμε λιγότερο επαγγελματική συμπεριφορά που μας εντυπωσιάζει μία κανονική. Έχει αποδεχθεί ομαλά ότι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο, με μία ρήτρα και κάποιες απολαβές. Το εκτιμώ αυτό επειδή είναι πάντα ευκολότερο όταν το συμβαλλόμενο μέρος κατανοεί τη θέση σου. Έχει μία επαγγελματική και γεμάτη σεβασμό συμπεριφορά απέναντι στο σύλλογο που του έχει δώσει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ