Στη Ριζούπολη τελικά το Ελλάδα-Σλοβενία

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και τη Σλοβενία.

Στο “Γεώργιος Καμάρας” της Ριζούπολης θα γίνει τελικά ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία την Τετάρτη 18/11 για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Η αρχική σκέψη ήταν ο αγώνας να διεξαχθεί εκεί, μιας και ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η UEFA όμως δεν έδωσε έγκριση, με αποτέλεσμα η επόμενη επιλογή να είναι το γήπεδο της Τούμπας.

Ωστόσο, η Πολιτική Προστασία απαγόρευσε τη διεξαγωγή του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της πόλης από τον κορωνοϊό.

Έτσι, και με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, στο γήπεδο της Ριζούπολης έγιναν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες, που αφορούν στο φωτισμό και σε κάποιος εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να δίνει το “πράσινο φως”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ