Ο Αρτέτα οργανώνει τους καλοκαιρινούς στόχους της Άρσεναλ

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως  χρησιμοποίησε  την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να οργανώσει τους μεταγραφικούς στόχους το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα μερικές μέρες ξεκούραση γιατί οι παίκτες  πέρασαν πολλά τους τελευταίους μήνες.  Ήθελα να αναλύσουμε αυτά που κάναμε τις προηγούμενες πέντε-έξι εβδομάδες, που βελτιωθήκαμε και που πρέπει να βελτιωθούμε. Πήγε πολύ καλά και βάλαμε κάποιους στόχους. Ξεκινήσαμε να τους δουλεύουμε και ελπίζω αυτό να φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει να ξέρουμε τι κατεύθυνση θέλουμε να πάρουμε. Με αυτά τα δεδομένα, θέλω να κάνω γνωστό στην ομάδα, που χρειαζόμαστε ενίσχυση και ποιους παίκτες. Θέλω όλοι να επικεντρωθούμε στους ίδιους στόχους και να οργανώσουμε το πλάνο που θα τρέξουμε το συντομότερο δυνατό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ