Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θέλουν να κάνουν μόνιμα δικό τους τον Παβόν!

Αποφασισμένοι να κάνουν μόνιμα δικό τους τον Κριστιάν Παβόν που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού στους Λος Άντζελες Γκάλαξι από την Μπόκα Τζούνιορς, είναι οι ιθύνοντες της αμερικανικής ομάδας.  

“Όαση” στη μετριότατη χρονιά που πραγματοποιούν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αποτελεί ο Κριστιάν Παβόν, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Αργεντινός μετακόμισε στο MLS με τη μορφή δανεισμού από την Μπόκα Τζούνιορς και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε 22 παιχνίδια τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα 10 φορές, ενώ έχει μοιράσει και τρεις τελικές πάσες, με αποτέλεσμα η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να παρουσιάζει έντονα ανοδική πορεία. Πιο συγκεκριμένα, από τα 12,1 εκ. δολάρια που κοστολογούταν σημείωσε άλμα και έφτασε τα 16,5 εκ. δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του έγκυρου Transfermarkt.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει δώσει το δικαίωμα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι να τον αγοράσουν, αρκεί να της καταβάλουν 20 εκ. Παρόλα αυτά, τα ρεπορτάζ από τη «χώρα του τανγκό» περιέχουν αντικρουόμενες απόψεις. Πιο αναλυτικά, αναφέρουν ότι η αμερικανική ομάδα θεωρεί τις αξιώσεις των «γενοβέζων» υπερβολικές. Ως εκ τούτου, έχουν ήδη πυροδοτηθεί αρκετές συζητήσεις με αντικείμενο το μέλλον του νεαρού άσου. Ο δημοσιογράφος Καρλίτος Σουάρες ισχυρίζεται ότι τα δύο κλαμπ έχουν βρει τη «χρυσή τομή». Έτσι, ο Παβόν θα μπορούσε να παραμείνει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι με ένα ποσό της τάξεως των 16-18. εκ δολαρίων.

Στον αντίποδα, ο δημοσιογράφος Τζούλιο Παβόνι υπογραμμίζει ότι από τις δικές του πηγές προκύπτει ότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι άπλωσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 8 εκ. δολάρια για να αποκτήσουν τον παίκτη μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης 30%, το οποίο θα διατηρήσει η Μπόκα. Στο μεταξύ, ο Κλαούντιο Κιβιέλο έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα, αφού διεμήνυε πως τα 2,5 εκ. δολάρια, τα οποία θα επωμιστεί η αμερικανική ομάδα (σ.σ. είναι το κόστος του δανεισμού του Παβόν), θα δοθούν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα 8 εκ. δολάρια. Αν συνυπολογιστούν όλα αυτά, τότε η ενδεχόμενη μεταγραφή θα κόστιζε 10,5.εκ δολάρια. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, μιας και οι «μνηστήρες» διαρκώς αυξάνονται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ