Ολυμπιακός: Το επετειακό σήμα των 100 ετών

Το επετειακό σήμα για την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυσή του, παρουσίασε ο Ολυμπιακός.

Το σήμα που θα χρησιμοποιηθεί την επόμενη σεζόν (2024-25), για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυσή του παρουσίασε ο Ολυμπιακός.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό σήμα, στο οποίο δεσπόζει φυσικά ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, στην πάνβ πλευρά αναφέρεται η ονομασία του, Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ενώ στη δεξιά πλευρά της απεικόνισης του εφήβου αναγράφεται “1925-2025”. Το σήμα περικλείεται από χρυσές δάφνες, με τον αριθμό 100.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: «Κόκκινο για το πάθος μας. Λευκό για την αγνή μας αγάπη. Χρυσό για την θρυλική μας ιστορία και δόξα.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα από το επετειακό έμβλημα για τα 100 χρόνια. Όλες οι ομάδες. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και ερασιτέχνης. Η μεγαλύτερη οικογένεια και μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Το ερυθρόλευκο επικρατεί στο επετειακό έμβλημα. Τα λόγια είναι περιττά»

 

Δείτε το σήμα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ