Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Κυρίδου – Μπούρμπου

Την πρώτη θέση στο ρεπεσάζ κατέκτησαν η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δικώπου άνευ πηδαλιούχου

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο ρεπεσάζ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δικώπου άνευ πηδαλιούχου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον επαναληπτικό αξιοποίησαν τη δεύτερη ευκαιρία, έκαναν μία εξαιρετική κούρσα και πέρασαν πρώτες τη γραμμή του φίνις, με χρόνο 7:28.00. Στα ημιτελικά προκρίθηκαν από τον επαναληπτικό επίσης οι δεύτερες Αμερικανίδες Καλμόε/Έισερ (7:29.87) και οι τρίτες Ιρλανδέζες Κρόλεϊ/Ντουκάρσκα (7:31.99). Αποκλείστηκαν οι Κινέζες Χουάνγκ/Λιού (7:45.17).

Ο ημιτελικός θα γίνει την Τρίτη (27/7) ξημερώματα στις 4:58 ώρα Ελλάδας.

Η επιτυχία αυτή των Κυρίδου/Μπούρμπου σήμανε το τρία στα τρία για τα ελληνικά «κουπιά» στο Τόκιο, όσον αφορά στην επίτευξη του πρώτου στόχου τους, καθώς την πρόκριση είχαν εξασφαλίσει απευθείας από την πρώτη μάχη τους οι Στέφανος Ντούσκος (απλό σκιφ) και Αννέτα Κυρίδου (απλό σκιφ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ