Ολυμπιακός: Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο για τα γεγονότα με τον Παναθηναϊκό

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 54.000 ευρώ για τον Ολυμπιακό για τα γεγονότα της Κυριακής.

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 54.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν αναφορές για τραυματισμό αστυνομικού, κάτι για το οποίο ανέλαβε την ευθύνη η Θύρα 7.

Επισημαίνεται δε, πως η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, που ούτως ή άλλως διεξάγονται χωρίς κόσμο και δεν μεταφέρεται για όταν θα επιτρέψουν οι φίλαθλοι.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, βάσει των αναφερομένων στο από 11/4/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/4/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/15-λστ από 13/4/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή πενήντα τεσσάρων χιλιάδων (54.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ