Οριστικό: Δεν θα διεξαχθεί το ΑΕΛ – ΑΕΚ

Αναβολή στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λάρισα λόγω καιρικών συνθηκών, καιρού επιτρέποντος ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο (15/02) .

Οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέψουν τελικά στην αναμέτρηση ΑΕΛ- ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί και αυτή  την ώρα ο διαιτητής Γκορτσίλας συντάσσει το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια, ο οποίος έχει ήδη επιθεωρήσει το γήπεδο και ενημέρωσε ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει σήμερα.

Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ ο αγώνας πάει για αύριο την ίδια ώρα (17:15), εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής:

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας: «Για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά».  Και επίσης «πως το πρωί ο υπευθύνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι οκ».

Ο εκπρόσωπος της Λάρισας κ. Χριστακοπουλος απάντησε ότι «με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ».

Η Σούπερ Λίγκα με τη σειρά της ανακοίνωσε:

Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ αναβάλλεται, λόγω του ότι “ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένος από χιόνι ύψους 15-20 εκ.”.

Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ