Πάμπλο Γκαρσία: “Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, έχουμε πάνω κάτω το ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό”

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός του “δικεφάλου του βορρά”, τόνισε πως οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Για τα συναισθήματά του μετά το ματς: «Όταν δεν κερδίζεις είναι άσχημο, πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Νομίζω για κάποιες μικρές λεπτομέρειες στερηθήκαμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Φάνηκε ότι εμείς φταίμε για τη βαθμολογική διαφορά μας, δείξαμε σήμερα ότι έχουμε πάνω κάτω το ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για το αποψινό πλάνο του ΠΑΟΚ: «Σκεφτόμασταν τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε κάνει κάποια λάθη. Στο τελευταίο παιχνίδι βελτιωθήκαμε, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι και στην νοοτροπία και κερδίσαμε. Αυτό δείξαμε και σήμερα θεωρώ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κόντρα και τον άνεμο, ωστόσο το δεύτερο ήταν καθολικά δικό μας. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος δεν πάτησε την εστία μας παρά μόνο στο γκολ. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε πάντα. Το ποδόσφαιρο δεν δίνει πάντα ότι θέλουμε, όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά».

Για το γκολ του Ολυμπιακού: «Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι γιατί δείξαμε ότι έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτος ο Ολυμπιακός επειδή το αξίζει, αλλά επειδή εμείς είχαμε κάνει λάθη σε άλλα ματς και χάσαμε βαθμούς».

Για το τί σημαίνει η σημερινή εμφάνιση για το μέλλον: «Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί, ξέρουμε ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*