ΠΑΕ Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη χρονιά κατά την οποία ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ενώ παρουσιάστηκε και το επετειακό σήμα.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται φέτος μόνο ηλεκτρονικά, με τις τιμές για την πρώτη περίοδο από 27 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου μα ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ από τις 19 Ιουνίου να εκκινούν από 250 ευρώ. Ενώ θα υπάρξει και ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη 75 ευρώ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αφού προμηθευτούν τα διαρκείας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου (εγχώρια, ευρωπαϊκά, φιλικά) ενώ θα υπάρξουν και ξεχωριστά προνόμια σε διάφορες κατηγορίες, όπως εκπτώσεις στο Red Store, για διεξαγωγή εκδηλώσεων, για parking και προσφορές χορηγών.

Ενώ υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30%, εκτός των θυρών 3-7.

 

Οι τιμές των διαρκείας:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Από Δευτέρα 27/05 στις 10:00 έως Τρίτη 11/06 στις 17:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 1ης περιόδου
Από Τετάρτη 12/06 στις 15:00 έως Τρίτη 18/06 στις 16:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 2ης περιόδου
Από Τετάρτη 19/06 στις 12:00.

Παρατηρήσεις

Από Τετάρτη 12/06 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από Τετάρτη 12/06 με τις τιμές της πρώτης περιόδου (πίνακας τιμών).

Από 19/06 θα ισχύον οι νέες τιμές για όλους (πίνακας τιμών).

  • Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν πραγματοποιούνται αλλαγές θέσεων.

Τρόποι απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας

Online

Αποκλειστικά στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Gov.gr wallet

  • Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.
  • Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.
  • Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίιου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.
  • Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Goc.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: ticketing@olympiacos.org

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα

– Ονοματεπώνυμο

– ΑΜΚΑ

– ΑΔΤ

– ΑΦΜ

– ΔΟΥ

– Κινητό

– Διεύθυνση

– E-mail

Κάθε κάτοχος – μέλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Σε όλες τις θύρες εκτός των θυρών 3 έως 7 θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση περίπου 30%.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων διαρκείας έχουν φυσικά πρόσωπα με έτος γέννησης 2009 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο Γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

– Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)

– Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Αναλυτικά ισχύουν:

– 75 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας

– Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7

– 75 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email members@osfp.gr.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25, πατώντας ΕΔΩ.

 

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Κώστας Καραπαπάς για την αύξηση των τιμών εξήγησε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχει μία αύξηση, είναι κοντά σε αυτές του 2012 όπου λόγω της κρίσης και του κορωνοϊου ήταν προσφορά. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μισές τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ήταν μία προσφορά του συλλόγου για τις δύσκολες εποχές. Με τους ανταγωνιστές μας και τα υπόλοιπα σπορ. Έχει στο πακέτο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι μόνο ελληνική. Θα έβλεπε 30 αγώνες αν δεν υπήρχε αυτή η ηλίθια κίνηση του κράτους.

Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί ένα περιβάλλον και να έχει τα μισά έσοδα. Από εκεί και πέρα, τα επιπλέον χρήματα για τον Ερασιτέχνη, είναι χρήματα που στηρίζουν αυτό που λέγαμε. Έχει κατακτήσει εκαντοντάδες τίτλους. Εμείς δεν μετράμε τα επιτραπέζια τάβλι που μετρούν άλλοι. Αυτό έχει γίνει από την στήριξη του κόσμου αλλά και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σκοπός είναι ιερός. Τα διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο και είναι το 1/4 των εσόδων ενός συλλόγου. Σε μία εποχή, που θα αλλάξουμε ταχύτητα και στοχεύουμε ευρωπαϊκά».

 

Το βίντεο της παρουσίασης:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ