ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα»

Ο Παναιτωλικός «βράζει» με τον ρέφερι Γκορτσίλα.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδια με την Κηφισιά, σχετικά με τον ρέφερι της αναμέτρησης  Γκορτσίλα. Αλλά και όσα αντιμετωπίζουν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρότι χρόνια τώρα είναι επιλογή μας να αποφεύγουμε δημόσιες κρίσεις και ανακοινώσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση του κλίματος τοξικότητας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να διατηρήσουμε την ίδια στάση, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα μας.

Κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια στον τρόπο που ο Παναιτωλικός λειτουργεί και τον κάνει να ξεχωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μπορεί να συνεχίζουν ασύδοτοι!

Με διαιτησίες σαν κι αυτές που επαναλαμβάνονται τελευταία σε βάρος μας φοβόμαστε ότι, στην καθοριστική για την πορεία των ομάδων διαδικασία των Play-outs, θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση και την ανυποληψία του ποδοσφαίρου. Πόσο ακόμα;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ