Ο Μπιλ Πάππας πήρε την Ξάνθη

Εποχή Μπιλ Πάππας στην Ξάνθη, έπειτα από αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των μετοχών από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Την διάλυση της Ξάνθης απέτρεψε ο Ελληνοαυστραλός Μπίλ Πάππας, αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ακριτικής ομάδας.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS, ενώ μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ αλλά και της Σάλκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

“Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» Α.Ο., ανακοινώνει ότι η Insports IKE που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία κ. Βασίλη Παπαδημητρίου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτών.

Στις 25.8.2020, ο υποψήφιος αγοραστής κατέθεσε ως όφειλε, τον σχετικό φάκελο προς έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ