Ενισχύσει στην επιθετική γραμμή έκανε ο Παναιτωλικός με τον Οπόκου.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαχάλα Οπόκου από την ομάδα του Μόντρεαλ. Ο Γκανέζος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια».
Το Μόντρεαλ διατηρεί ποσοστό σε μελλοντική μεταγραφή του 24χρονου.
Ο Οπόκου σημείωσε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 42 συμμετοχές στην κανονική σεζόν με το Μόντρεαλ από το 2023 έως το 2026.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μαχαλά για τη συνεισφορά και τον επαγγελματισμό του κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο», δήλωσε ο Λούκα Σαπούτο, διευθύνων σύμβουλος προσλήψεων και αθλητικής μεθοδολογίας του Μόντρεαλ. «Του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.»
Ο Οπόκου αγωνίστηκε προηγουμένως στην LAFC από το 2020 έως το 2023, σημειώνοντας 9 γκολ και 6 ασίστ σε 60 αγώνες MLS.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Μαχάλα Οπόκου (Kwadwo Mahala Opoku) υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στην Accra της Γκάνα στις 13.07.2001 και αγωνίστηκε ως επιθετικός στη Las Vegas Lights, στο Los Angeles και την τελευταία τριετία στο CF Montreal απ’ όπου αποκτήθηκε. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!»