Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην προεδρία ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από πέντε χρόνια και τρεις μήνες.

Έτσι, από απλό μέλος επί σειρά ετών, πήρε τη θέση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον προεδρικό “θώκο” του “τριφυλλιού”, έπειτα από τις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση του Δ.Σ. των “πράσινων” και δημοσιοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/7) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έγινε α’ αντιπρόεδρος και παρέμεινε διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Γ.Ε.ΜΗ.:

“Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ.

Την 09/07/2022 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2909714 το από 08/07/2022 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 σύμφωνα με το οποίο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., τον κ. Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, τον κ. Ιωάννη αναγιωτίδη στη θέση του Αντιπροέδρου ‘Β του Δ.Σ. και τον κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη θέση του ΄Γ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Συνεπώς, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, έχει ως εξής:
1. Αλαφούζος Ιωάννης Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Μαυροκουκουλάκης Εμμανουήλ Ά Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
3. Παναγιωτίδης Ιωάννης Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
4. Μπουτσικάρης Λεωνίδας ΄Γ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
5. Λουμίδη Άννα Μέλος Δ.Σ.
6. Βρανόπουλος Δημήτριος Μέλος Δ.Σ.
7. Μαθιόπουλος Γεώργιος Μέλος Δ.Σ.
8. Σαραβάκος Δημήτριος Μέλος Δ.Σ.
9. Βλάχος Σπυρίδων Μέλος Δ.Σ.

Η θητεία των μελών του ΔΣ λήγει την 24/11/2023 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 23 του Καταστατικού της Εταιρείας, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ