Παναθηναϊκός: Οριακό «Ναι» στον Βοτανικό

Με το οριακό 68.5% στην ψηφοφορία πέρασε από τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ψήφισαν υπέρ με ποσοστό 68,5% (για να περάσει η πρόταση έπρεπε τα 2/3 των συνολικών ψήφων (δηλαδή άνω του 66.7%) να ψηφίσουν «ΝΑΙ») στην ψηφοφορία της Τετάρτης (30/3) τις τρεις συμβάσεις της «Διπλής Ανάπλασης» (με Δήμο Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι ΑΕΠ Ελαιώνα) και πλέον δόθηκε το τελικό «πράσινο φως» για να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το πρότζεκτ για την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου κι εγκαταστάσεις του Α.Ο. στην περιοχή του Βοτανικού.

Με 2.051 ψήφους «υπέρ» και 934 ψήφους «κατά», σε σύνολο 2.994 ψηφισάντων -συν 5 λευκά και 4 άκυρα- ξεπεράστηκαν (με πολύ οριακή διαφορά) έπειτα από μία βραδιά «θρίλερ», τα 2/3 των ψήφων που χρειάζονταν βάσει του καταστατικού του Ερασιτέχνη για να υπερψηφιστεί το πρότζεκτ.

Σημειώνεται πως στη χθεσινή ψηφοφορία των μελών του Αθλητικού Ομίλου, ψήφισαν 2.994 από τα 4.284 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Και πλέον απ’ το πρωί της Πέμπτης (31/3), ξεκινούν οι επόμενες κινήσεις για την υπογραφή των συμβάσεων απ’ τις εμπλεκόμενες πλευρές και τις τελικές εγκρίσεις που απαιτούνται, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες υλοποίησης του σχεδίου της διπλής παρέμβασης σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης με ποσοστό 68,5%.

Αναλυτικότερα, 2051 μέλη ψήφισαν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και 934 μέλη κατά αυτής. Παράλληλα, το σύνολο των μελών που ψήφισαν ήταν 2.994 μέλη, εκ των οποίων οι 2985 ψήφοι ήταν έγκυρες, 5 λευκές, 4 άκυρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ