Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανανέωσαν στον Εργοτέλη Αγνή Κιουτάχιαλη, Μαριάννα Ραπάνη και Σοφία Γουνάκη

Ανανέωσαν με τον Εργοτέλη οι Αγνή Κιουτάχιαλη, Μαριάννα Ραπάνη και Σοφία Γουνάκη.

Τη φανέλα του Εργοτέλη θα συνεχίσουν να φορούν οι Αγνή Κιουτάχιαλη, Μαριάννα Ραπάνη και Σοφία Γουνάκη.

Οι ανακοινώσεις:

Ανανέωσε για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Αγνή Κιουτάχιαλη!
Από τη Βέροια στο Ηράκλειο και για άλλη μία χρονιά στην ομάδα μας, θα παραμείνει η κεντρική χαφ. Η @agni.kioutaxiali προσέφερε λύσεις και ασφάλεια στην μεσαία γραμμή και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Εργοτέλη.


Ανανέωσε για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Μαριάννα Ραπάνη!
Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Εργοτέλη και θα συνεχίσει να τα κάνει, η ταλαντούχα ακραία παίκτρια. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην θετική ρότα της ομάδας μας αλλά και στην Εθνική Κορασίδων, η Μαριάννα Ραπάνη θα συνεχίσει να τιμά και να διαφημίζει τις γερές υποδομές του σωματείου μας.


Ανανέωσε για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Σοφία Γουνάκη!
Η κατά τ’ άλλα θεωρητικά νέα στον χώρο, παίκτρια, κατάφερε να αφήσει θετικές εντυπώσεις με την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της. Η Σοφία Γουνάκη ασχολείται με το άθλημα μόλις δύο χρόνια και θα διανύσει τον τρίτο της βοηθώντας την ομάδα μας να θέσει υψηλούς στόχους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ