Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανανέωσαν Τζανή, Γεωργίου, Παχάκη, Πρίφτη στην Αγία Παρασκευή

Ανανέωσαν Τζανή, Γεωργίου, Παχάκη, Πρίφτη στην Αγία Παρασκευή.

Τριπλή ανανέωση στον ΑΟ Αγίας Παρασκευής. Οι Κατερίνα Τζανή, Ζωή Γεωργίου, Ιωάννα Παχάκη και Λουκία Πρίφτη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη “Σάντα” και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας στην επάνοδό της στην Α’ Εθνική.

Οι ανακοινώσεις:

Η Katerina Tzani ανανέωσε με την ΑΓΙΑ και θα είναι μαζί μας και στην Α Εθνική . Η Κατερίνα την περσινή χρόνια βοήθησε στο μέγιστο την ομάδα μας σημειώνοντας 7 τέρματα και 12 ασίστ . Κατερίνα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .

 

Επόμενη ανανέωση για την ομάδα μας η Ζωή Γεωργίου. Η αριστερή οπισθοφύλακας και εκ των αρχηγών μας βοήθησε στο μέγιστο για την επάνοδο της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία . Ζωή σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .

 

Η Ιωάννα Παχάκη θα είναι και την νέα σεζόν στην ΑΓΙΑ !! Η <<ΠΑΧ>> έκανε μια καταπληκτική χρονιά σημειώνοντας 7 τέρματα και 14 ασίστ βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της ! Ιωάννα καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας.

 

Επόμενη ανανέωση για την ομάδα μας η Λουκία Πρίφτη. Η <<ΛΟΥΚ>> που είναι μια εκ των αρχηγών μας την περασμένη σεζόν πέτυχε 11 τέρματα ενώ σημείωσε και 5 ασίστ βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα μας . Λουκία σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ