Ποδόσφαιρο Γυναικών: Φιλικό ανάμεσα σε μικτή Θεσσαλονίκης και στην αμερικανική So Cal

Φιλικός αγώνας διεξήχθη στην Ευκαρπία, ανάμεσα σε μικτή ομάδα γυναικών Θεσσαλονίκης και την αμερικανική ομάδα So Cal.

Την Τρίτη 22/6 διεξήχθη ένας σημαντικός αγώνας στο γήπεδο της Νίκης Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Μεικτή ομάδα γυναικών Θεσσαλονίκης αντιμετώπισαν την ομάδα So Cal από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, η οποία περιοδεύει στην Ευρώπη και πρώτη φορά επισκέπτεται την Ελλάδα.

Για τον προπονητή της ελληνικής ομάδας κ. Γιώργο Κομσή, αγωνίστηκαν οι Χατζηχαριστού, Νικολαϊδου, Τιλσίζογλου, Πεμπέ, Βούλη, Πολιούδη, Κεχαγιά, Γιάννου, Μπιζεργιανίδου, Δημητρίου, Μπαντή. Στο 2ο ημίχρονο επαιξαν επίσης οι: Παπαδοπούλου, Πολυχρονίδου, Μπούκα, Ριζοπούλου, Ματατζή.

Για την αμερικάνικη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Rutherford, Gortwald, Torres, Oronoz, Madison, Herren, Castro, Yenney, Merrill, Saddic, Mc Donald. Και στο β’ ημίχρονο οι:  Kracy, Dillard, Millan, Aparicio, Gunderson.

Ευχαριστούμε το δήμο Παύλου Μελά και τη Νίκη Ευκαρπίας για την παραχώρηση του γηπέδου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη και  Νώντα Σέγκουλη πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, τον κ. Κώστα Σιδηρόπουλο φυσιοθεραπευτή καθώς και την κ. Μαρίνα Παναγιώτου για την άψογη προετοιμασία του αγώνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ