Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ίδρυσε γυναικεία ομάδα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ίδρυσε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Στη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου προχωρά ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, ενημέρωσε σε ανακοίνωσή της πως η νεοσύστατη ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις στο Emileon με δυναμικό 18 αθλητριών, ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όσα κορίτσια άνω των 13 ετών επιθυμούν, να συμμετάσχουν.

Ο Παναιτωλικός έχει δρομολογήσει τη διαδικασία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναιτωλικός προχώρησε στην ίδρυση και λειτουργία Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Emileon η πρώτη συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση, ενώ οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα της Ανδρικής ομάδας με τον Θεσπρωτό.

Προπονητές της ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Λίνα Καραπάνου.

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών διαθέτει ήδη 18 αθλήτριες. Όσα κορίτσια (13 ετών και πάνω) επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρήγα (τηλ. 6947773017) για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Παράλληλα δρομολογείται η διαδικασία για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ