Ποδόσφαιρο Γυναικών: Κατακυρώθηκε στην Κηφισιά ο αγώνας με τον Βόλο 2004

Κατακυρώθηκε στην Κηφισιά ο αγώνας με τον Βόλο 2004 για τη 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Την κατακύρωση του αγώνα Βόλος 2004-Κηφισιά με 0-3 υπέρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας αυτός που είχε προγραμματιστεί στις 28/9/2025 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών, στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου ΕΑΚ Βόλου, δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του γηπέδου.

Έτσι, ο αγώνας κατακυρώνεται με 0-3 υπέρ της Κηφισιάς, ενώ στον Βόλο 2004 επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την από 28.09.2025 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΓΕ Κηφισιά» κατά του σωματείου με την επωνυμία «ΑΣ Βόλος 2004». Αναγνωρίζει ότι ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2025-2026, στις 28.09.2025 και περί ώρα 17:00, μεταξύ των ομάδων του καθ’ου η ένσταση σωματείου «ΑΣ Βόλος 2004» και του ενισταμένου σωματείου «ΠΓΕ Κηφισιά», με γηπεδούχο την ομάδα του πρώτου εξ αυτών, στο γήπεδο «βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου ΕΑΚ Βόλου», λόγω αντικανονικότητας του εν λόγω γηπέδου, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 9 του Κ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., όπως έκρινε και ο διαιτητής του επίμαχου αγώνα. Κατακυρώνει υπέρ του ενιστάμενου σωματείου, «ΠΓΕ Κηφισιά», τον προαναφερόμενο αγώνα με αποτέλεσμα 0-3. Επιβάλλει σε βάρος του καθ’ου η ένσταση σωματείου «ΑΣ Βόλος 2004» χρηματική ποινή, ύψους τριακοσίων (300) ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ