Ο Παναιτωλικός επικράτησε της MSL FC Φλαμίνγκο Μεσολογγίου με 1-3 σε μια σκληρή και γεμάτη ένταση αναμέτρηση.
Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 1-3 της MSL FC Φλαμίνγκο Μεσολογγίου στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας, σε μια αναμέτρηση που οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Οι φιλοξενούμενες κυριάρχησαν στην επανάληψη, αν και η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε νωρίς με γκολ της Ατάκο από αμυντικό λάθος.
Ο Παναιτωλικός αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 44′ με την Κίκα Μορένο, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του για να πετύχει ακόμη δύο γκολ με την Χιμένα Λερένα και ξανά την Κίκα Μορένο.
Η ένταση του αγώνα κορυφώθηκε στο 58′, με τον διαιτητή να μοιράζει 8 κίτρινες κάρτες και να αποβάλλει την Βράνα – Τριανταφύλλου της γηπεδούχου ομάδας. Η ομάδα του Μεσολογγίου είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η γκολκίπερ Σαμάνθα Οκέυα ήταν εξαιρετική, αποτρέποντας ένα πιο βαρύ σκορ. Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την πορεία του προς την άνοδο, με τη νίκη να κρίνεται δίκαιη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
MSL FC Φλαμίνγκο Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής): Οκέυα, Μόκκα (64′ Σιαστάθη), Σούζα (78′ Μιζάλου), Βασιλείου, Σακκά, Βράνα – Τριανταφύλλου, Χριστοπούλου, Πετσίνη, Ατάκο, Πολύζου.
Παναιτωλικός (Θανάσης Τεγούσης): Μπουϊτράγκο, Αυγέρη, Τσίντζουρα (59′ Τζουμερκιώτη), Γρομητσάρη, Φ. Παπαδημητρίου, Κιντέρο, Μορένο, Λερένα, Ντζάνη, Παπαϊωάννου (86′ Κολοβού), Φεγγούλη (88′ Ασημάκη).