Ποδόσφαιρο Γυναικών: Πέντε ακόμη ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να φορούν Ελπίδα Κατσάνου, Ναταλία Γιοβάνη, Μαρία Μπασούρη, Σάρον Σάμπσον και Νικολέτα Καλέση.

Πέντε ακόμη ανανεώσεις στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα θα φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα οι Ελπίδα Κατσάνου, Ναταλία Γιοβάνη, Μαρία Μπασούρη, Σάρον Σάμπσον και Νικολέτα Καλέση.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Κατσάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2002 και με ύψος 170cm, θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για τρίτη συνεχή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ελπίδα Κατσάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από μεριάς μου, είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα, για ακόμα μία χρονιά. Φετινός στόχος είναι το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, και φυσικά η διατήρηση της κορυφής στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εύχομαι μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς!».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ναταλία Γιοβάνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα χαφ, γεννημένη το 2006 και με ύψος 171cm, συνεχίζει για τρίτη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πολύ καλή παρουσία της.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ναταλία Γιοβάνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνει στο πρόσωπο μου, για άλλη μία χρονιά. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, χωρίς τραυματισμούς, και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, τόσο στο Champions League, όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα».

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μπασούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 165cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», έχοντας προσθέσει, την περασμένη σεζόν, την κατάκτηση ενός ακόμα Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μπασούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για τρίτη χρονιά συνεχίζω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου για όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, χωρίς τραυματισμούς».

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Σάρον Σάμπσον, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Σουηδή επιθετικός, γεννημένη το 2002 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», και προετοιμάζεται για μία γεμάτη σεζόν η οποία περιλαμβάνει και την μεγάλη πρόκληση του UEFA Women’s Champions League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Σάρον Σάμπσον, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και τη στήριξη της σε μένα. Φυσικά, οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί και τη νέα σεζόν, και έχουν να κάνουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, αλλά και το επόμενο μεγάλο βήμα στο Champions League».

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris,  ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέτα Καλέση, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής με την Εθνική Νεανίδων μέσος, γεννημένη το 2004, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» μετά την περσινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Νικολέτα Καλέση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε πάνω απ’ όλα μία ευλογημένη χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα, με πρωτααρχικό, το επόμενο βήμα στο Champions League».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ