Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στη ΡΕΑ οι Νίκος Κυριακόπουλος και Αντώνης Πλατής

Στη Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών οι Νίκος Κυριακόπουλος και Αντώνης Πλατής.

Την τεχνική ηγεσία της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών ανέλαβε ο Νίκος Κυριακόπουλος. Άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Αντώνης Πλατής.

Η ανακοίνωση:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ «ΡΕΑ» ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΛΑΤΗΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών (ΡΕΑ) ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους προπονητές Νίκο Κυριακόπουλο και Αντώνη Πλατή.

Παράλληλα με τις διαδικασίες ίδρυσης και συγχώνευσης που γίνονται, έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός ενόψει της σεζόν 2022-23, ώστε η νέα ομάδα να είναι πανέτοιμη και ανταγωνιστική. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει τη νέα εποχή στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο Γυναικών χωρίς τους δύο «αρχιτέκτονες» της περσινής επιτυχίας (4η θέση στην Women’s Football League), τον Α’ προπονητή Νίκο Κυριακόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Πλατή. Δύο μέλη, πλέον, της οικογένειας μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να εξελίξουν την ομάδα και να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το ταλέντο των παικτριών. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ, έχοντας την ευθύνη του σχεδιασμού σε συνεργασία με τον πρόεδρο.

Ο ΑΟ ΡΕΑ ευχαριστεί τους Νίκο Κυριακόπουλο και Αντώνη Πλατή για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με βασικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών γενικότερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ