Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στην Ολυμπιάδα Υμηττού η Φιλάνθη Σουλάκου

Την απόκτηση της Φιλάνθης Σουλάκου ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα Υμηττού.

Παίκτρια της Ολυμπιάδας Υμηττού η Φιλάνθη Σουλάκου.

Η ανακοίνωση:

Η ΦΙΛΑΝΘΗ ΣΟΥΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της 20χρονης παίκτριας, Φιλάνθης Σουλάτου με την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Η Φιλάνθη αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός και παλαιότερα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε διάφορες θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις εντολές του προπονητή της.

Η ίδια, ανταποκρίθηκε με αυθορμητισμό στο αίτημά μας και δήλωσε:

<< Ονομάζομαι Φιλάνθη Σουλάκου.

Είμαι 20 χρόνων και είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΠΑΠΕΙ “Τραπεζική και Χρηματοοικονομικη Διοικητική”.

Δουλεύω στον όμιλο γυμναστηρίων YAVA και παράλληλα ασχολούμαι με το αγαπημένο μου χόμπι το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη μου επαφή με το ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Αγίου Θωμά (πρώην Αθηνά Α.Ε.Ζ.Ι.Γ. )

Σε αθλητικό, οικογενειακό κλίμα και τις ηθικές αξίες που εισέπραξα από τον κ. Μπάμπη Ρελλα άρχισα να εντασσομαι όχι μόνο στο άθλημα αλλά και στην ομάδα που είχε δημιουργηθεί.

Πέρυσι εντάχθηκα στη νεοσύστατη ομάδα του Παναθηναϊκού που ως πρωταθλήτρια ομίλου της Γ’ κατηγορίας, ανέβηκε στη Β’ κατηγορία.

Ο τρόπος που γίνονταν οι προπονήσεις του ποδοσφαίρου και οι αγώνες ήταν τελείως διαφορετικός σε σύγκριση με την εμπειρία που είχα από την προηγούμενη ομάδα. Γνώρισα συμπαίκτριες με τις οποίες καθημερινά μοιραζόμασταν το ίδιο γήπεδο, τις ίδιες αγωνίες, χαρές αλλά και λύπες, τα ίδια άγχη και ιδιαίτερα το ίδιο μεράκι για την βελτίωση και την άνοδο μας ως ομάδα, πράγμα που είχα την τύχη να ζήσω και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Φέτος ανοίγει μια νέα πόρτα και εντάσσομαι στην ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού όπου και θα αγωνιστώ την προσεχή περίοδο.

Ανέκαθεν ο στόχος μου ήταν η σκληρή δουλειά που επιφέρει σταδιακή βελτίωση τόσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και η συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας για την εξαγωγή του καλύτερου αποτελέσματος.

Για μένα είναι σημαντικό να φεύγω από το γήπεδο και να νιώθω ότι έχουν πραγματοποιηθεί αυτά έστω και στο ελάχιστο.

Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω τους προηγούμενους μου προπονητές, τον κ. Ρέλλα και τον κ. Χαραλαμπίδη για όσα μου προσέφεραν και μου έμαθαν στη διάρκεια της αγωνιστικής μου πορείας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ολυμπιάδας, κ. Κουρτέλη  και το νέο μου προπονητή, που μου δίνουν την ευκαιρία για νέα ποδοσφαιρικά ταξίδια.

Ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους.

Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία και πολλές επιτυχίες >>.

Με τη σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού  που με συνεργατικό πνεύμα μας παραχώρησε το δελτίο της αθλήτριας.

Φιλάνθη, σε καλωσορίζουμε στην Μεγάλη Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας Υμηττού.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα η νέα χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και να πλαισιωθεί με όμορφες στιγμές, εντός και εκτός γηπέδων !!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ